• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman’da Şoförler Odası seçime gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birçok esnaf teşkilatının yönetiminde yer almış olan Turan, seçildiği takdirde Batman Şoförler Odasını Batman'ın en başarılı ve en güzel odası yapmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Turan, "2022 yılında yapılacak seçimde adayım. 30 yılı aşkındır aynı mesleği yürütmekteyim. Hepinizin bildiği gibi esnaf teşkilatının her biriminde görev aldım. Allah bu görevi nasip ederse birlik, beraberlik ve bir dayanışma içerisinde odamızı Batman'ın en başarılı ve güzel odası için çabası içerisinde olacağım.” dedi.

Esnafın sorunlarını çözmek için göreve talip olduğunu belirten Turan, “Şoför arkadaşlarımın mesleği sebeplerden dolayı birçok hastalıkla karşı karşıya kalıyorlar. Şoför arkadaşlarımın tedavileri için özel hastanelerle anlaşma yapma çabası içine olacağım. Ayrıca ticari vergi, sigorta, ulaştırma ve benzeri sıkıntılarını gerek yerelde gerek ulusal bazda çözme çabası içinde olacağız. Aynı şekilde taksici kardeşlerimizin durak sorunları yıllardır aynı durumda. Esnaflarımızla bir araya gelip ortak akıl, ortak kararla bunları çözeceğiz. Galerici kardeşlerimizin sorunlarını da iyi biliyorum, aynı şekilde onlarında sorunlarını çözmek için de ne gerekirse yapacağıma söz veriyorum. Üyelerimizin hak, hukuk ve menfaatlerini korumak bizlerin en asli görevi olacaktır.” diye konuştu.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir