• DOLAR 32.696
  • EURO 35.188
  • ALTIN 2450.211
  • ...
Muhabire tokat atan Muharrem Sarıkaya özür diledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla tepki çeken tokat görüntülerinin ardından özür paylaşımında bulundu.

Sarıkaya, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettiğim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum." dedi.

Yayın biter bitmez İHA kameramanı Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür dilediği aktaran Sarıkaya, "Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim." diye ekledi.

Sarıkaya, "Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Fatma Şahin'den açıklama

Fatma Şahin de Sarıkaya'nın bu paylaşımını alıntılayarak yapılanın yanlış olduğuna dikkat çekti.

Şahin, "Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya'nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. Sarıkıya kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi."

Sarıkaya'nın, muhabire tokat atma anını gösteren videonun sosyal medyada geniş yankı uyandırmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Sarıkaya'ya ve Fatma Şahin'e tepki göstermişti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir