• DOLAR 32.697
  • EURO 35.433
  • ALTIN 2490.463
  • ...
Umut Kervanı Mardin’in Dargeçit ilçesinde gıda kolisi yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptıkları yardım çalışmalarına ilişkin bilgi veren Dargeçit Umut Kervanı temsilcilerinden Hamza Şengül, hayırseverlerden gelen bağışları zaman kaybetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına gönüllü çalışanlarıyla birlikte seferber olduklarını söyledi.

Zor ve sıkıntılı geçen bu zaman içinde ihtiyaç sahiplerini unutmayarak bağış yapan hayırseverlere teşekkür eden Şengül, "Dargeçit Umut Kervanı olarak yıl boyunca Dargeçit ilçemizde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için seferber olarak hayırseverlerimizden gelen bağışları zaman kaybetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Zor ve sıkıntı yaşadığımız bu günlerde hayırseverlerimizin duyarlı davranarak ihtiyaç sahiplerini unutmamaları bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Bundan dolayı Rabbimize şükrediyor ve bu duyarlılıktan dolayı hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz. Aralık ayı içerisinde hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görerek onlarca aileye yüzlerce insanın istifade edebileceği şekilde yardımlarımız ulaşılmıştır. Bu yardımların ulaştırılmasında üye ve gönüllerimiz büyük bir fedakârlık örneği göstererek ve salgın hastalığa karşı önlem alarak gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmışlardır. Bu vesile ile bir kez daha öncelikle hayırseverlerimize gittiğimiz her ihtiyaç sahibinden kendilerine dualar ve selamlar aldık ve gece gündüz demeden fedakârlık yapan tüm üye ve gönüllerimize teşekkür ederiz. Rabbim ecirlerini kat kat versin ve kendilerine cennet azığı kılsın." dedi.

Şengül, dağıtılan gıdaların daha fazla aileye ulaşması ve umut olması için yardımseverlerin bağışlarını beklediklerini belirtti. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir