• DOLAR 32.522
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2420.626
  • ...
Demirtaş'a katil dedi mahkemeye verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal medyanın özgür olması propagandasında bulunan kesim kendileri hedef alınınca birden bire özgürlükçü hallerinden uzaklaşabiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edenlerin yargılanması üzerinden Türkiye'de düşünce özgürlüğünün olmadığını söyleyen sol kesim Demirtaş'ın Büşra Dede isimli sosyal medya kullanıcısını mahkemeye vermesi konusunda suskun.

Daha az demokratlar! ise Demirtaş'a destek veriyor.

Peki Büşra Dede ne demişti hatırlayalım

"Parlamenter sisteme geçilir, 15 Temmuz'da devlete ihanet eden KHK'lılar görevlerine iade edilir. Devletin içinde FETÖ yapılanması tekrar oluşur. Çocuk katili Selahattin Demirtaş, hapisten çıkarılır, Demirtaş serbest kaldıktan sonra tabii ki PKK ile mücadele sonlandırılır, Kandil operasyonu durdurulur. Demirtaş'ın söz verdiği gibi Abdullah Öcalan'ın heykeli dikilir.  Suriye'den askerlerimiz çekilir, ülkedeki Suriyeliler de katil Esad rejimine teslim edilir..."

Elbette Büşra Dede'nin söylediklerine katılmayabilirsiniz ama bir yandan Erdoğan düşünce özgürlüğüne izin vermiyor deyip propaganda yapacaksınız ama  diğer taraftan size yönelik eleştirilerde ise avukatlarınız aracılığı ile mahkemeye koşacaksınız

Oldu mu bu?

Hem sol kesim eleştiri kültürüne sahiptir, en sert eleştirilere bile müsamaha gösterir diyeceksiniz hem de eleştirinin dozajı biraz artınca avukatlarınızı seferber edeceksiniz.

Yani insanlar Erdoğan'a ya da başka bir siyasetçiye katil deyince, cani deyince yargılanmasın ama size katil denilince yargılansın.

Bu adil mi?

Konu ile ilgili Sosyal medyada açıklamada bulunan Büşra Dede geri adım atmayacağını söyledi.

Dede "Yasin Börü’nün katledildiği 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi Selahattin Demirtaş, hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Elbet hesaplaşacağız. Hakkı savunmaktan, doğruları söylemekten asla geri durmayacağız evelallah. Bunu da böyle bilesiniz!" ifadelerini kullandı

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir