• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
Koronadan sonra..!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Koronadan sonra Omicron Varyantı!

Korona çıktıktan sonra onunla mücadele yollarını araştıran uzmanların ürettikleri aşılar nedense koronanın gücünü kırmaya yetmiyor.  Her seferinde karşımıza daha güçlü bir varyantla çıkan koronanın varyantlarına yenisi eklendi. Alfa, Beta, Delta, Gamma  derken şimdi karşımızda bunlardan daha güçlü olduğunu söyleyen uzmanlar yeni varyantın adını Omicron koydular!

Çok mu tehlikeli?

Omicron hakkında henüz elde bir veri olmasa da hızlı yayılışı onun daha tehlikeli olduğu yönünde bir izlenim bırakıyor. Bazı uzmanlara Omicronun daha tehlikeli olduğunu söylüyor. Öyle ki bizi koronanın çıktığı ilk zamanlara yani iki yıl öncesindeki yasaklara ve kapanmalara götürebileceği konuşuluyor. Birçok ülkede seyahat yasaklarının yanı sıra okullarında kapanması tekrar gündemde. Türkiye'de de durum pek parlak değil. Milli eğitim Bakanı, Cumhurbaşkanının geçtiğimiz günlerde "Eğitimi ara verilmeyecek" sözü üzerine söz söyleyemediği için bu sefer de okulların ara tatile erken girmesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Koronanın hayatımızı değiştirdiği gün gibi ortada. bundan böyle eski yaşamımıza geri dönme hayalleri ancak kurabiliriz. Maskesiz ve mesafesiz günler çok uzak gibi geliyor. Hayatımıza yeniden bir şekil veren korona ve varyantları topluma  şekil vermeye devam ediyor.

Anlaşılan korona bizi biz koronayı  çok sevdik! Bu saatten sonra bizi asla bırakmayacağa benziyor. hayatımızın bir parçası olan korona veya varyantlarını ortaya çıkaranların niyeti ve amaçlarının ne olduğunu bilmesem de Allah'a olan teslimiyetim sayesinde gönlüm rahattır. Eğer onlar bir tuzak kuruyorlarsa Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir