• DOLAR 32.341
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2238.603
  • ...
'Ocağı söndür, kocanı öldür'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi

25 Kasım ‘’Kadına Yönelik Şiddete Karşı’’ adı altında erkek düşmanlığı ve aile düşmanlığı yapan feministler taşıdıkları pankartlar ve attıkları sloganlar ile amaçlarını belli etti.

25 Kasım Kadın Platformu'nun öncülük ettiği Taksim yürüyüşünde taşınan pankartlar büyük tepki çekti. "Bir kişi daha eksilmeye tahammülümüz yok, Hayatımızı Savunuyoruz, Erkek şiddetine son" pankartlarının yer aldığı yürüyüşte ‘Ocağı söndür, kocanı öldür' pankartı tepkilere yol açtı.

Yürüyüş sırasında açılan pankartlar sözde kadın hakkı savunucularının asıl amacının dış güçlerden aldıkları destek ile aile kurumunu yıkmak ve erkek düşmanlığını körüklemek olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Sözde kadın hakkı savunucuları, barışçıl bir yaşam yerine düşmanlık üzerine kurulan mantaliteleri ile fıtrata uygun onurlu duruşu zedelemek istedikleri aşikâr oldu.

Taksim Tünel'den İstanbul Barosu'nun önüne kadar düzenlenen yürüyüşte yer alan bazı kadın göstericilerin ellerinde “İsyanı yükselt, kimsenin kadını değiliz, feminist dünya yaratalım” şeklinde pankartlar yer alırken, bir kadının taşıdığı “edepsiz kadın” ifadesinin yer aldığı onur kırıcı pankart da sosyal medyaya yansıdı.

Siyasal ve ideolojik olarak şekil bulan feminist kadın dernekleri(!) ‘Kadın Hakları’ adı altında en çok kadınlara zarar veriyor.

Her fırsatta aile kurumuna saldıran ve erkek düşmanlığını körükleyen feministler, toplumun temellerini dinamitliyor.

Feminist olarak adlandırılan ve CHP-HDP gibi partiler ile seküler sol yapıların öncülük ettiği yürüyüşte, ekranlara yansıyan pankartlar ve sloganlarla halkın dini ve kültürel değerleri ayaklar altına alınırken kamuoyundan tepkiler yükseldi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir