• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR’dan Yeşilay’a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Abdullah Aslan, HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik ile birlikte Yeşilay Dayanışma Merkezi sorumlusu Lokman Günlüoğlu ve diğer psikolog danışmanlarla görüşüp çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Her zaman desteğe hazırız”

Yeşilay Danışma Merkezi Sorumlularına "hayırlı olsun" dileklerini ileten Aslan, toplumun manevi değerlerine önem verdiklerini belirterek bu hususta bu tür kurumların çok önemli görevler üstlendiğini söyledi. Zararlı maddelerle mücadelede organize olmanın önemine dikkat çeken Aslan, HÜDA PAR olarak bu konuda her zaman desteğe hazır olduklarını ve Mardin il teşkilatı olarak kendilerine düşen her neyse yardımcı olacaklarını söyledi.

Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve HÜDA PAR Mardin il teşkilatını ziyaret edeceklerini belirten Günlüoğlu, "Yeşilay Danışma Merkezinde bağımlılık alanında tam donanımlı bir ekiple görev yapmaktayız. Ancak yine de insanlarımızın Yeşilay gönüllüsü olduklarını unutmamaları gerek." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir