• DOLAR 33.999
  • EURO 38.04
  • ALTIN 2830.231
  • ...
Tepkiler ses getirdi: Işıtmak’ın videosu kaldırıldı, soruşturma başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son videosu için bir günlüğüne ana okulu öğretmeni olan Orkun Işıtmak'ın çocuklara yönelik söz ve davranışları tepkilere neden oldu.

Video kaldırıldı

Işıtmak, tepkiler sonrası yaptığı açıklamada ailelerden yazılı izin alındığını ve videonun "pedagoglar tarafından onaylandığını" söyledi. Orkun Işıtmak'ın "İnşallah ısırılmam tetanoz aşımı da yaptırdım" sözleri, çocukların tuvaletteyken bile videoya alınması ve Squid Game dizisine yapılan göndermeler, eleştiri oklarının ünlü Youtuber'a çevrilmesine neden oldu. Işıtmak ürettiği içeriği savunsa da gelen tepkiler üzerine video yayından kaldırıldı. Bugün Işıtmak'ın videosunu izlemek için Youtube kanalına girenler, "Bu video kullanılamıyor" uyarısıyla karşılaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Basın Açıklaması’ başlığı ile yaptığı duyuruda konu ile ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Ümraniye İlçemizde faaliyet gösteren özel bir anaokulunda bir youtuber tarafından ilgili kurumlardan izin alınmadan gerçekleştirilen "Bir Günlük Anaokulu Öğretmeni Oldum" isimli video görüntünün çekilmesi ve sosyal medyada yayınlanması ile ilgili olarak 03.11.2021 tarihinde inceleme/soruşturma işlemi başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir