• DOLAR 34.195
  • EURO 37.184
  • ALTIN 2937.59
  • ...
Sıcaklık artıyor ama bu 6 ile dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre: Kars, Ardahan, Iğdır, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevreleri ile Kars ve Artvin`in yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Anadolu`nun kuzey ve batısında yer yer kuvvetli (30-40 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA


MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, batısının öğle saatlerinde çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Artvin`in yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, Kars çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-40 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir