• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
“Dindar nesil” olmadı “Konser nesil” verelim!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Muhalefet gençlerin kendilerine oy verdiklerini belirtirken AK Parti ise gençlerin kendilerinden yana olduğunu ifade ediyor.

Neeeerden nereye!

Öte yandan AK Parti’nin gençleri kazanma çalışmaları ise devam ediyor. Ancak bu ‘kazanma’ dindar nesil ideali çerçevesinde değil ‘konser’ ve ‘festival’ ekseninde devam ediyor.

Milliyet’ten Ayşegül Kahvecioğlu’nun haberine göre AK Parti gençlere ulaşmak adına Ankara’da gençlik festivali düzenleyecek.  Habere göre, AK Partili yetkililer Z kuşağı ile ilgili bir destek sorunlarının olmadığını düşünüyor. Aynı Yetkililer, “Yalnızca gençlerin AK Parti’ye alâkasını nasıl daha da artırabileceğimiz üzerine yeni çalışmalar yapıyoruz.” diyor. Ancak bunu yaparken gençleri ifasada sürükleyecek icraatlardan da geri durmuyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıllar önce söylediği ‘kızlı-erkekli ev olmaz’ sözleri mütedeyyin kesim tarafından alkış almıştı. Ancak gelinen süreçte ‘kızlı-erkekli konserler’ gençlerin AK Parti’ye ilgisini arttırmak için kullanıyor.

Erdoğan, gittiği her şehirde gençlerle konserde buluşuyor

AK Parti’nin gençleri Erdoğan’ın ‘dindar nesil’ ideali doğrultusunda ‘kazanması’ beklenirken Erdoğan, gittiği her şehirde konserde gençlerle buluşuyor.  Son olarak Erdoğan’ın 6 Kasım’da Batman ve Siirt’te, 13 Kasım’da Çanakkale’de, 16 Kasım’da Ankara’da ve 26 Kasım’da İzmir’de gençlerle bir araya geleceği belirtiliyor.

Konserler yetmedi şimdi de festival!

Gençlerin düştüğü manevi buhrandan çıkarılması için hükümetin ivedilikle adım atması beklenirken yapılan yanlışlar, Z kuşağı olarak tanımlanan gençliğin ‘kayıp nesil’ olarak tarihe geçmesine neden olabilir. Gençliği kurtarmak veya gençliğe bir bilinç kazandırma gayretinden çok uzak bir görüntü çizen hükümet,  ‘gençlik buluşmaları’ adı altında 16 Kasım’da Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı Belediyeler Gençlik Festivali düzenlenecek. Etkinlikte AK Partili 804 belediyenin stant kurması bekleniyor.

Artık Ak Parti’nin vazgeçilmezi olan ‘sanatçı’lar da festivalde sahne alacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir