• DOLAR 34.187
  • EURO 37.217
  • ALTIN 2947.574
  • ...
HÜDA PAR`dan Ergani Söz`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - HÜDA PAR Ergani ilçe teşkilatı başkanı M. Emin Buran ve parti yönetiminden Hasan Haksever, Hasan Gem ve Lütfi Biçer Ergani Söz Gazetesini ziyaret etti.
 
HÜDA PAR heyetini Ergani Söz Gazetesi sahibi Zülküf Aydın ve Ergani Söz Haber Müdürü Ekrem Senvar karşıladı.
 
Ziyarette HÜDA PAR`ın siyaset sahnesine çıkması, Ergani ilçesinin sorunları ve basının halkı bilgilendirme noktasındaki rolüne değinildi.
 
HÜDA PAR`ın siyaset sahnesine çıkmasıyla siyasetin ivme kazandığını belirten HÜDA PAR Ergani ilçe teşkilatı başkanı M. Emin Buran "Siyaset sahnesine girmemizle birlikte diğer partiler de çalışmalarına hız verdi, esnaf ve köy ziyaretlerine ağırlık vermeye başladı." dedi.
 
HÜDA PAR olarak ilkeli bir siyaset izleyeceklerini belirten HÜDA PAR Ergani ilçe yönetiminden Hasan Haksever, "Kimden gelirse gelsin doğrulara doğru, yanlışlara yanlış diyeceğiz." dedi.
 
Ergani Söz Gazetesi olarak tarafsız bir duruş sergilediklerini belirten Zülküf Aydın, "Basın olarak tarafsız bir duruş sergiliyoruz. Halkımızı başta Ergani`nin sorunları olmak üzere her konuda bilgilendiriyoruz. Kim olursa olsun Ergani`ye hizmet eden herkesin sesini duyuruyoruz" şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergani Söz Gazetesi Haber Müdürü Ekrem Senvar, "HÜDA PAR`a başarılar diliyoruz. Bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması gerekir." diye konuştu.
(Veysi Buran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir