• DOLAR 34.159
  • EURO 37.211
  • ALTIN 2942.414
  • ...
Seyhan Müftülüğü'nden 11 engelliye tekerlekli sandalye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

57ADANA - Seyhan Müftülüğü Engelliler Komisyonu, 11 adet tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşlara dağıttı. Düzenlenen programa, Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Engelliler Derneği Adana Başkanı Halis Kasap, Engelliler Komisyonu Başkanı Hacı Mazlum, komisyon üyeleri ve din görevlileri ile engelliler ve engelli aileleri katıldı.

 

Programda konuşan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, herkesin bir imtihanının olduğunu, engelli ve ailelerinin imtihanında bu olduğunu belirterek, "Hiç kimse ne oldum dememeli ne olacağım demelidir. Şu an herhangi bir sağlık problemi bulunmayanlar her an birer engelli adayıdırlar. Bu duyguyla engelli kardeşlerimize çok iyi davranmalı, içten bir sevgiyi ve muhabbeti asla ve kat'a onlardan esirgememeliyiz. Allah kimseyi beyin engelli, aklı dumura uğramış, akıl tutulması geçirenlerden eylemesin ve Allah kimseyi iman engelli yapmasın. Elhamdülillah Adana'mız bu hususta merhametiyle, muhabbetiyle, sevgisiyle çoğu yere örnek olmaktadır. Hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi.

 

Daha sonra söz alan Engelliler Derneği Adana Başkanı Halis Kasap, Kutlu Doğum Haftası hafta münasebetiyle kendilerini unutmayan Seyhan Müftülüğü ile İlçe Müftüsü Uzun'a teşekkür etti. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir