• DOLAR 32.444
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2445.013
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 diplomasisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

G20 Liderler Zirvesi için İtalya’nın Başkenti Roma’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile görüştü. Nuvola Kongre Merkezi'nde 30 dakika süren kabulde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İtalya Başbakanı Mario Draghi ile görüştü. Nuvola Kongre Merkezi'nde 35 dakika süren kabulde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio da hazır bulundu.

Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile de görüştü. Nuvola Kongre Merkezi'nde 30 dakika süren kabulde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Erdoğan, son görüşmesini ise Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile yaptı. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir