• DOLAR 32.501
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2489.61
  • ...
SON DAKİKA
Cloud Shopping sistemi binlerce kişiyi mağdur etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

E-ticaret sitelerine yardım ederek kısa yoldan para kazandırdığı iddia edilen bir Cloud Shopping sitesine ulaşılamıyor. Para yatırarak Cloud Shopping sitesine üye olan binlerce kişi paralarını çekemediğini belirterek sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyor.

Cloud Shopping  sitesine ulaşılamıyor

Cloud Shopping'in sitesine ulaşamayan üyeler büyük panik yaşadı. Sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan kullanıcılar birçok şikayette bulundu. Yetkililerden yardım isteyen sistemin üyeleri çözüm bulunmasını istiyor. Gazetemize ulaşan bir kullanıcı, dolandırıldıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

“Paramın gönderilmesini talep ediyorum”

Bazı şikayet sitelerine ise konuyla ilgili bir çok şikayet geldi. Bir kullanıcı, İçeride sistemde tam 12 bin tl param var. Para çekim talebi verdim her defasında hata verdi ve çektirmedi. Yazıyorum müşteri hizmetlerine cevap yok. İvedilikle paramın gönderilmesini talep ediyorum aksi takdirde gerekli mercilere şikayet edeceğim.” Dedi.

“Para yatırırken sorun yok ama çekerken sorun var”

Başka bir kullanıcı da , "Cloud Shopping denen siteye bir miktar para attım. Şimdi paramı çekmek istiyorum, çeşitli bahanelerle işlemi iptal ediyorlar. Soğuk cüzdandan USDT göndermek bu kadar zor olmasa gerek ama tabii niyet başka. Bir muhatap da yok sanırım yanıltıldık. Para yatırırken sorun yok ama çekerken sorun var yaptıkları bu." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir