• DOLAR 34.245
  • EURO 37.831
  • ALTIN 2922.824
  • ...
Minik Yusuf hastalıklarla boğuşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Kuyubaşı TOKİ`de ikamet eden doğuştan kalp ve akciğer yetmezliği olan 6 yaşındaki Yusuf Karabulut, ailesinin maddi imkânsızlığından dolayı tedavi edilemiyor.

 

Anne Salihat Karabulut, hayırsever ve yetkililerden yardım talebinde bulundu.

 

Oğlunun doğuştan kalp ve akciğer yetmezliği hastası olduğunu ve en kısa sürede naklin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyleyen anne Salihat Karabulut, oğlunun 4 kez İstanbul`da bulunan Siyami Hersek Kalp-Damar Hastanesi`ne götürdüğünü ama sadece bir kez anjiyo yapabildiklerini ifade etti.

 

Eşi Ramazan Karabulut`un inşaat işçiliği yaptığını belirten anne Karabulut, 5 çocuğunun olduğunu ve 12 yaşındaki kız çocuğu Esra Karabulut`un ise doğuştan işitme engelli olduğunu söyledi.

 

İstanbul Siyami Hersek Kalp-Damar Hastanesi`ndeki doktorların, Yusuf 12 yaşına gelene kadar hiçbir müdahalede bulunamayacaklarını belirttiğini vurgulayan Karabulut, kendilerinden Yusuf`u İzmir`deki hastaneye götürmelerini istediklerini, ama maddi imkânsızlıktan dolayı götüremediklerini kaydetti.

 

Maddi imkânsızlıktan dolayı çocuğunu tedavi ettiremediği için hayırsever ve yetkililerden yardım talebinde bulunan Karabulut, "Oğlum doğuştan kalp ve akciğer yetmezi. Kendisini 4 kez İstanbul`daki Kalp-Damar Hastanesi`ne götürdük. Orada sadece bir kez anjiyo yapabildiler. Doktorlar Yusuf`u İzmir`deki bir hastaneye götürmemizi söylediler, ama bizim maddi imkânımız olmadığı için götüremiyoruz. Bizler hayırsever ve yetkililerden yardım bekliyoruz. Çok çaresiz kaldık. Hiçbir imkânımız yok ve oğlumun iyileşmesini istiyorum. Oğlum İzmir`e giderse orada iyileşeceğini ümit ediyorum. Doktorlar oğlumun kesinlikle ameliyat olması gerektiğini söylediler. Allah rızası için hayırsever ve yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir