• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
HÜDA PAR'ın "Gençlik Şöleni" büyük coşkuyla kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi Nevruz Park alanında gerçekleşen "Gençlik Şöleni" HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

 

Muhammed Emin Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir'in gençlere yönelik hitabıyla devam etti.

Muhammed Emin Yılmaz

Program kapsamında düzenlenen yarışmalara katılan Yapıcıoğlu, İmir'le masa tenisi oynadı, genç kalecilere penaltı çekti, partililerle halat çekme yarışması yaptı.

Masa tenisi, santraç, halat çekme, penaltı, yumurta, çuval ve koşu ile bilgi yarışmalarından sonra öğle namazı alanda cemaatle kılındı.

Yapıcıoğlu'nun imamlık yaptığı öğle namazı ve verilen yemek ikramından sonra gençlerle söyleşide bulunan Yapıcıoğlu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

İlahi sanatçılarının seslendirdiği müzikler eşliğinde oynanan halaylara Yapıcıoğlu da katıldı.

Mahsum Kaçan

"Bu seçimde ilk oyumu HÜDA PAR'dan yana kullanacağım"

Düzenlenen etkinlikte duygularını paylaşan gençlerden Mahsum Kaçan, "HÜDA PAR'ın yapmış olduğu bu etkinlik çok güzel. İnşallah halkımız buna bakarak HÜDA PAR'ın daha iyi yerlere gelebilmesi için destek verir. Nitekim başkanımız da burada ve böyle bir başkan hiçbir partide yok. Çünkü hiçbir parti başkanıyla bu şekilde rahat konuşamaz, istediğimiz kadar beraber fotoğraf çektiremeyiz. İnşallah 2023 seçimlerinde iyi bir yere kavuşur. Bu seçimde ilk oyumu HÜDA PAR'dan yana kullanacağım ve inşallah gençliğin desteğiyle hak ettiği konuma gelecektir." şeklinde konuştu.

Mazlum Fidancı

Programın gayet güzel bir şekilde tertiplendiğini belirten Mazlum Fidancı, "Gençlerin ihtiyaçlarını karşılayan bir şölen oldu. Şölen,n insanlara ve gençlere bayağı bir faydası olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce Diyarbakır'da böyle bir şölen görülmedi. Bunun sadece Diyarbakır değil tüm Türkiye'de düzenlenmesi gereken bir şölen olduğuna inanıyorum. Program akışı olarak da Diyarbakır'a uygun olarak tertip edilmiş. Oynanan oyunlar gençlerdeki eğlence isteğini doyurdu." ifadelerini kullandı.

Mahmut Kılıçarslan

"Programa katılamayanlar bence büyük bir kayıp yaşadılar"

Düzenlenen programı beklentilerinin üzerinde kalabalık bulduğunu ifade eden Mahmut Kılıçarslan, "Hem oynadık hem eğlendik hem imanımızı tazeledik hem de Müslüman kardeşlerimizle güzel etkinliklerde bulunduk. İnşallah seneye tekrar katılacağız. Programa katılamayanlar bence büyük bir kayıp yaşadılar. Bundan sonraki etkinliklere katılırlarsa onlarla beraber bizlerde mutlu oluruz." dedi.

Abdurrahman Akbaş

HÜDA PAR'dan gençleri bir araya getiren bu tür programların devam ettirmelerini istediklerini dile getiren Abdurrahman Akbaş, "Program kapsamında penaltı, çuval ve yumurta yarışmaları gençliğin ilgisini çeken etkinliklerdir. Bundan sonra ilçeler arası maç turnuvaları gibi etkinliklerle programların devam etmesini isteriz." diye belirtti.

HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aksever 

"Sonraki senelerde de bu tür programların devam etmesini temenni ediyoruz"

Ergani ilçesinden yüzlerce gençle programa katılım sağladıklarını söyleyen HÜDA PAR Ergani İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aksever ise "Kardeşlerimiz de programı güzel buldular ve bu tür etkinliklerin devamını diliyorlar. Sonraki senelerde de bu tür programların devam etmesini temenni ediyoruz. Programda tertiplenen oyunları en son ilkokulda oynamıştık. Yıllardan sonra bir kez daha bu oyunları oynayınca sevindik, mutlu olduk. Yapılan bu etkinlikler bir sonraki seneye gençlerimizin aşk ve heyecanıyla daha dolu şekilde gerçekleşecektir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir