• DOLAR 34.258
  • EURO 37.623
  • ALTIN 2919.423
  • ...
Ankara`da trafik kazaları: 8 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İsmi henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı 06 LEG 50 plakalı otomobil, iddiaya göre seyir halindeki bir otobüsün çarpması sonucu Ankara-Konya karayolundaki yol yapım çalışmalarının sürdüğü alana savruldu.

Kazada, otomobil sürücüsü yara almazken, yaralanan Ercan Ergül, Serdar Aktaş ile adı henüz öğrenilemeyen bir kişi ambulansla Numune ve Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Araçtakilerin alkollü olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan, Ali Haydar Aktaş idaresindeki ticari araç, Yenimahalle İvedik Caddesi`nde, Muharrem Aslan`ın kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra kaldırıma çıkarak devrildi.

Kazada, Aktaş`ın kullandığı araçta bulunan Hüseyin Yıldız ve Gözde Seren itfaiye ekiplerince bagaj kapağının açılmasının ardından çıkarıldı. Yaralılar, 112 Acil sağlık ekiplerince ambulansta tedavi edildi.

Aslan yönetimindeki araçta, şoför mahallinin yanındaki koltukta sıkışan Ömer Gültekin`in ise itfaiye ekiplerince çıkarılarak, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildiği öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir