• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Van Umut Kervanı yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptığı yardım faaliyetleri ile muhtaç ailelere umut olan Van Umut Kervanı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (Sallallahu aleyhi vesellem) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle 800 aileye yardım ulaştırdı.

Yapılan yardım çalışması hakkında açıklamada bulunan Umut Kervanı Van Şube Başkanı Mehmet Salih Kalkanbaş, Van Umut Kervanı olarak yapmış oldukları yardım çalışmalarına bir yenisini eklediklerini belirtti.

Mevlid Kandili dolayısıyla 800 aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Kalkanbaş, “Rabbim yardım sahiplerinden razı olsun. Mallarına ve evlatlarına bereket versin.” dedi.

 

Van Umut Kervanı olarak amaçlarının köprü vazifesi gördükleri hayır yolunda imkânları ölçüsünde fakir ve muhtaç ailelere faydalı olmak olduğunu dile getiren Kalkanbaş, yardımda bulunan bütün hayır sahiplerine teşekkür etti.

Havaların soğuması ile beraber başlattıkları “Bir bot bir mont” kampanyasının da devam ettiğini dile getiren Kalkanbaş, kampanya bedelinin 150 TL olduğunu belirterek, hayır sahibi esnaf ve hayırseverlere teşekkür etti. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir