• DOLAR 32.52
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2421.461
  • ...
Balkondan düşen şahıs hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Olay, Şahinbey ilçesi Çağdaş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu diş hekimi Yahya Almohamad Alhayo (52), annesiyle birlikte oturduğu evinin balkonundan henüz bilinmeyen nedenle beton zemine düştü.

Ağır yaralanan Alhayo'ya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olayı gören bir kadın Alhayo'nun kalbinin durduğunu fark ederek kalp masajı yaptı. Duran kalbi tekrar masaj ile çalıştırılan Alhayo’nun vücudunun çeşitli yerlerinde kırık oluşması nedeniyle vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Alhayo, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Alhayo, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alhayo’nun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Alhayo'nun düşme anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, diş hekiminin düşmesinin ardından yanına gelen bir kadının dakikalarca kalp masajı yapma anları yer aldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir