• DOLAR 32.382
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.174
  • ...
Damadına silahla ateş etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Trabzon'da dün sabah saatlerinde 1 Nolu Bostancı Mahallesi'ndeki Hasan Çavuş Sokak'ta meydana gelen olayda, yaklaşık 10 gün önce evlenen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde çalışan Dr. Burcu B.K. ile Dr. Ümit K.'nın (30) aileleri, iddiaya göre düğün günü takı paylaşımı nedeniyle tartıştı.

Gelinin babası, 4 kişiyi yaraladı
Aynı gün konuyu kapatan aileler, 25 Eylül'de yeniden bir araya geldi. Kastamonu'ndan Trabzon'a gelen gelinin babası emekli astsubay Basri B. çıkan tartışmada belinden çıkardığı tabancayla damat Ümit K. ile babası Hasan K. (53) annesi Meryem K. (53) ve kız kardeşi Edanur K.'yi (25) yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Kaçan şüpheli ise polis ekiplerince tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

"zarar vermek için gelmedim"
Emniyetteki sorgusunda "Düğününde takılan altınların damadın ailesinin istediğini öğrenince, onlara 'altınlar kızımda kalsın' dedim. Bir anda üzerime doğru yürüdüler. O sırada silahımla ateş ettim. Trabzon'a kimseye zarar vermek için gelmedim" dediği belirtilen Basri B. adliyeye sevk edildi.
Öte yandan tedavileri hastanede süren damat ile ailesinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Enson Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir