• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hür Dava Partisinden, AK Partiye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Diyarbakır`da son zamanlarda yaşanan olaylarla ilgili AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti. Hüda Par`ı temsil eden Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ve yanındaki yöneticileri AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç karşıladı.
 
Dicle Üniversitesinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Turgut, "Polisin güvenliği sağlarken yetersiz kaldığını, zamanında müdahalede bulunulsaydı olaylar bu kadar büyümeyebilirdi. Tüm bu olanlara rağmen biz, Hür Dava Partisi olarak hep sağduyulu davrandık ve herkesten de bunu bekledik" ifadelerini kullandı.
 
İslami sivil toplum kuruluşlarına yapılan saldırılarda da polisin hep geç geldiğini belirten Turgut, " Polis bununla da yetinmeyip genelde mağdur olan tarafı gözaltına alıyor. Dicle üniversitesinde yaşanan tutuklanmalara baktığımızda bu durumu gayet iyi görmekteyiz" dedi.
 
AK Parti olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Altaç ise, " Yaşanan gelişmeler karşısında yetkililerle görüşeceğiz. Olayların büyümemesi için BDP ile de görüşeceğiz. Hür Dava Partisi olarak olaylar karşısında gösterdiğiniz duyarlılığı takdirle karşılıyoruz" şeklinde konuştu. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir