• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Beşiri Müftülüğünden Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Beşiri İlçe Müftülüğü Spor Salonunda Kutlu Doğum programı, düzenledi. Programa Kaymakam Vekili Necat Alparslan, Belediye Başkanı Sait Karabulut, İkiköprü Belediye Başkanı Ali Kıyanç, HÜDA PAR İlçe Başkanı Nasır Efrens, AKParti İlçe Başkanı Abdurrahman Şen ve halkı katıldı.


Programda katılımcılara gül suyu Kur`an-ı Kerim ve Meali, İslam ilmihali ve çocuklar için de "Dinimi Öğreniyorum" kitapları hediye edildi.


Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Mehmet Şirin Ayral, "Hz. Peygamber insanlığa gelen son Peygamberdir. Kim Hz. Peygamberin şefaatine nail olmak istiyorsa, O`nun getirdiği hükümlere uymak zorundadır" dedi.


Programa konuşmacı olarak katılan Din İşleri Yüksek Kurul Uzmanı Dr. Abdurrahman Candan, ``İnsanlığı kula kul olmaktan kurtarıp, Allah`a kul ederek en büyük onuru vermiş, ümmeti için kendisini feda eden bir Peygamber ömrü boyunca bu anlamda çalışmış ve Risalet`ini öyle tamamlamıştır İnsanlık onuru Hz.Adem (as) ile başlayıp kıyamete kadar devam edecek ve insanlığın son peygamberi Hz. Muhammed (sav) ile tekrardan insan olmanın onuru ve şerefi ile asıl kimliğine kavuşmuştur`` ifadelerini kullandı. (Kenan Önder, Civan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir