• DOLAR 32.579
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.697
  • ...
HÜDA-PAR Tatvan İlçe Başkanlığı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tatvan İlçe Başkanlığı binası, Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Sait Şahin ve halkın yoğun katılımıyla yapıldı.

Açılışa katılmak için Tatvan`a gelen Şahin ve beraberindeki parti yetkilileri ilçe girişinde yüze yakın araç konvoyuyla karşılandı. Konvoy şehir merkezini turladıktan sonra açılışın yapılacağı Süphan İş Merkezi önüne geldi.

Açılışta konuşan Tatvan İlçe Başkan Erkan Yürek, ``Cenabı Allah dünyayı ve içindeki her şeyi insanoğlunun ihtiyaçları için var etmiş ve hizmetine sunmuştur. Biz de bu amaçla Hür Dava Partisi olarak insanları kula kulluktan ve ideolojilere kurban olmaktan kurtaran ve bizi biz yapan insani ve İslami değerleri yeniden yaşanır kılmaya çalışacağız" dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Sait Şahin, ``Biz bu toplumun hizmeti için varız. Dernekler üzerinden bu topluma hizmet ettik. Şimdi de parti olarak bu topluma hizmet etmek istiyoruz. Toplumun idaresi toplumun ya ıslahıdır ya ifsadıdır, ya ahlakıdır ya ahlaksızlığıdır, ya adaletidir ya zulmüdür. Çünkü idare üzerinden adalet sağlanır, idare üzerinden zulümler gerçekleştirilir, idare üzerinden ahlak yayılır, idare üzerinden ahlaksızlık yayılır, idare üzerinden kardeşlik teşhis edilir, idare üzerinden düşmanlıklar üretilir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanlığı hizmete açıldı. (Menderes Beysüren - İLKHA)
 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir