• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
`Türkiye de ve Dünyada neler oluyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Saadet Partisi Gaziantep il teşkilatınca düzenlenen "Türkiye`de ve Dünyada Neler Oluyor" adlı konferans, IGMG kurucularından Hasan Damar`ın katılımı ile Şehitkâmil Belediyesi Konferans Salonu`nda gerçekleşti.
 
Kur`an`ı Kerim tilavetinin ardından programın açılış konuşmasını yapan Saadet partisi Gaziantep il başkanı Hayri Kamalı, çağımızdaki bilgi kirliliğine değinerek "Maalesef etrafımızda çok bilgi kirliliği var. İyice araştırmadan, kaynağından öğrenmeden karar veriyoruz" dedi.
 
Kamalı, "İyi ile kötünün, büyük ile küçüğün, âlim ile cahilin, hak ile batılın karıştırıldığı arızalı bir dönem yaşıyoruz. Zinanın adının aşk, faizin adının kredi ve rüşvetin adının hediye olduğu bir dönem yaşıyoruz. Ama unutmayalım cehennemin adı hala cehennemdir" ifadelerine yer verdi.
 
Daha sonra gecede söz alan Avrupa İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) kurucularından Hasan Damar, insanların makam ve zenginliğine bakarak dünyaya itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.
 
Avrupa`nın maddi ve manevi anlamda ciddi bir çöküşte olduğunu vurgulayan Damar, "Avrupa`da 47 yıl kalmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Avrupa bitmiş durumda. Ahlak ve maneviyat kalmamıştır. Ama bizim yöneticiler illa Avrupa Avrupa diye diretiyorlar. Batıya ancak batmak için girilir. İslami hassasiyetlerimiz teker teker elimizden alınıyor. Çevremizde bulunan ülkeler birer birer işgal ediliyor" dedi.
 
(Şefik Mert - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir