• DOLAR 32.33
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2283.071
  • ...
Batman Müftüsü Erhan: Çocuklarımızı Kur’an’ın rehberliğiyle buluşturmalıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yapan Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Kur'an kurslarının eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını dileyerek öğretici ve öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Özellikle 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade eden Müftü Erhan, “Çocuklarımızı Kur’an’ın rahmet iklimiyle buluşturmak, Peygamberimizin örnek hayatıyla tanıştırmak ve İslam’ın güzel ahlakıyla yetiştirerek geleceğe hazırlamak, onlar için yapabileceğimiz en büyük iyilik ve onlara bırakabileceğimiz en büyük zenginliktir.” diye konuştu.

“Hiç kimse çocuklarına güzel ahlaktan daha üstün meziyet kazandıramaz” diyen Erhan, şunları söyledi:

“Kur’an-ı Kerim’in insanlık için ne anlam ifade ettiğini çocuklarımıza iyi anlatmalıyız. Büyük bir hızla değişen iletişim çağının ve sanal dünyanın bilinmezliklerinde kaybolmamaları için onları Kur’an’ın rehberliğiyle buluşturmalıyız.”

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Erhan, “Her yaş gurubundan insanımıza güzel dinimizi öğretmek için çaba harcayan, büyük gayretler gösteren Kur’an kursu öğreticilerimize başarılar diliyor, sağlıklı, güvenli ve huzur içinde bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyorum. 2021-2022 yılı Kur’an kursu eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir