• DOLAR 34.23
  • EURO 37.924
  • ALTIN 2914.307
  • ...
AK Parti milletvekilleri İdil`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Van Milletvekili Mustafa Bilici, Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay veBitlis İl Başkanı Fatih Kadıoğlu, AK PARTİ İdil İlçe Başkanı Rıdvan Özer tarafından ilçe girişinde karşılandı.
 
İdil`e gelen Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mustafa Bilici esnafı gezerek çözüm sürecini anlattı.
 
Milletvekili Halil Mazıcıoğlu esnafa yaptığı konuşmada, "Değerli hemşehrilerim bölgemize karayolu ile geldim. Yollar çok güzel. Bölgenin kalkınması ve büyümesini istemeyen dış mihraklar var. Burada eğitim veren bir öğretmenin, bir memurun aracı yakılıyorsa gelişim olmaz. Bunu sabote edenler var. Öncelikle eğitime önem vermemiz gerekir. El ele vererek kenetlenmemiz gerekir. Ülkemizi yarına taşımamız gerekir" dedi.
 
BDP ziyareti
Daha sonra BDP İlçe Başkanlığına geçen Milletvekilleri, BDP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Çevrim ile bir süre görüştü.
 
Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mustafa Bilici ve beraberindeki heyet, bölgede gösterilen yoğun ilginin kendilerini duygulandırdığını belirterek, "30 yıl önce başlayan talihsiz günler yakın zamanda sona erecek. Kardeşliğin yeniden inşa edilmesi için atacağımız adımlarla Türkiye`ye güzellikler getirilecek" ifadelerini kullandı. (M. Salih Baştuğ - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir