• DOLAR 34.228
  • EURO 37.94
  • ALTIN 2914.776
  • ...
HÜDA PAR Sason İlçe Başkanlığı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Sason İlçe Başkanlığı, Batman İl Başkanı Dr.Aydın Gök ve yöneticilerin katılımıyla açıldı.

Ramazan Biçer Hoca`nın Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında, selamlama konuşması yapan HÜDA PAR Sason İlçe Başkanı Sait Seyitoğlu, "Hiç bir çıkar, menfaat ve iltifat beklemeksizin, mükâfatını sadece Allah`tan bekleyerek hak için, halkımız için, İslam ümmetinin vahdete ermesi için, dünya halklarının kardeşçe yaşamaları için, başarının ancak Allah`ın dilemesi ile olacağını bilerek; bu inancı baylaşan, gelecek endişesi olan, faziletli bir toplumun oluşturulması ve muhafazası için samimi çaba ve gayret sarf edecek herkes ile birlikte, bu yolda yürümeye azimliyiz" dedi.

Açılışta konuşan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, "Ey halkımız, size söz veriyoruz, size ihanet etmeyeceğiz. Size söz veriyoruz, sizi aldatmayacağız. Size söz veriyoruz, kimsenin hakkını yemeyeceğiz. Size söz veriyoruz ki, halkımıza karşı her zaman samimi ve şeffaf olacağız. Hakkın hizmetinde halkın efendisi değil, hakkın ve halkın hizmetkârı olacağız" şeklinde konuştu.

Kendilerini tanımak isteyenlere kapılarının her zaman açık olacağını belirten Gök, "Halkımızın bizi gerçekten tanımasını istiyoruz. Gizli ve saklımız yoktur. Niyetimiz geçmişteki olumsuzlukları dile getirip, karamsar bir tablo çizmek değildir. Tam tersine Allah`a hamdolsun inşallah bizleri daha güzel günler bekliyor. Geçmişten de daha güzel dersler çıkararak, yeni dönemi hakkın ve halkın lehine çevirmemiz lazım. Bunu hepimiz elbirliği ile başaracağız inşallah" ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak barış sürecini önemsediklerine işaret eden Gök, "Kalıcı bir barış için özellikle bölgenin tüm cemaat, cemiyet, aşiret ve örgütleri Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla tüm halkı içine alması gerektiğine inanıyoruz. Birbirimize tahammül etmeyi öğrenmeliyiz. Bizden farklı düşünen insanların varlığını kabullenmeyiz" dedi.

Abdurrahman İçlek Hoca`nın okuduğu duanın ardından açılış kurdelesi tekbir ve salâvatlarla kesildi.

Açılışta katılımcılara ikramlar yapıldı ve tebrikler kabul edildi. (Şenol Aksoy-İLKHA)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir