• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sivas-İzmir uçak seferleri başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİVAS - İlk İzmir-Sivas uçak seferi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk`un katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Müsteşar Soluk, havaalanında düzenlenen kokteylde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatları sonucunda İzmir-Sivas uçuşlarının başladığını, 3 Haziran`da da Antalya-Sivas uçuşlarının başlayacağını söyledi.

 

İzmir Genel Müdürü Gürol Yüksel ise, "İzmir merkezli uçuşlarımıza bir yenisini eklerken, Sivas`a da yurt içinde bir noktaya daha direkt bağlanma imkanı sunuyoruz. Sivas`ı şimdiye kadar İstanbul üzerinde yurtiçinde 21 yurtdışından 37 olmak üzere toplam 58 noktaya bağlıyorduk. Yeni İzmir-Sivas seferlerimiz ile hem İzmirli hem Sivaslı misafirlerimizi uçmanın kolay yolu ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sivas ile birlikte İzmir`i direk seferlerle bağladığımız noktaların sayısını yurtiçinde 13 yurtdışında 9 olmak üzere toplam 22 noktaya çıkardık" dedi.

 

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek de, yeni başlatılan uçak seferlerinin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu seferlerin Sivas`a ekonomik, kültürel ve sosyal faaliyetler olarak önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

 

İzmir-Sivas arası karşılıklı seferler haftada üç gün Salı, Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere gerçekleştirilecek. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir