• DOLAR 34.222
  • EURO 37.317
  • ALTIN 2944.274
  • ...
Sınav için evden çıktı bir daha dönmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Silvan ilçesinde dershane öğrencisi M. Şirin Demirdağ, 21 Mart`ta evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.
 
Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansına konuşan annesi Şeyma Demirdağ, "Oğlum 21 Mart Perşembe günü elbiselerini de alarak gitti ve bir daha dönmedi. O gün deneme sınavı vardı. Sınava gideceğini söyledi. Telefonuma gelen mesajla onun deneme sınavına girmediğini öğrendim. Bunun üzerine onu aradım, ama telefonunu meşgule aldı. Teyzesi de onu aradı ama cevap vermedi ve telefonunu kapattı" dedi.
 
Arkadaşlarıyla kaldığı öğrenci evine gittiğini belirten anne Demirdağ, "İlk başta onu tanımadıklarını söylediler, ama üstelediğimde, `Evet, M. Şirin sürekli bizimleydi, ama nereye gittiğini bilmiyoruz` dediler. Fakat arkadaşları onun nereye gittiğini biliyorlar, ama bunu saklıyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Polise başvurduğunu ifade eden Demirdağ, "Polis de, `18 yaşını doldurmuş, bizim yapacak bir şeyimiz yok. Ancak bir suç işlemesi durumunda müdahale edebiliriz` dedi. Bunun üzerine savcılığa dilekçe ile başvurdum. Üzerindeki telefonundan yer tespiti yapılabileceğini söyledim. Savcılık ise, bu tür şeylerin basit olduğunu, ancak önemli meselelerde bunun yapabileceğini söyledi" şeklinde konuştu.
 
Dershaneye de gittiğini belirten Demirdağ, "Oğlumun dört sene gittiği dershanedeki öğretmenleri onu tanımadıklarını söylediler. Nasıl tanımazlar? Bir şeyler dönüyor, fakat herhangi bir neticeye ulaşamadık" dedi. (Yusuf Batı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir