• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ay seçim çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) 27’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Eylül 2021’de yapılacak.

11 Eylülde Gaziantep Ticaret Odası’nda (GTO) yapılacak kongre öncesi Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda yeni dönemde tekrar aday olacağını açıklamıştı.

Ay, adaylığını açıkladıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kentteki ulusal ve yerel TV, ajans, radyo, gazete ile internet haberi sitelerinin temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

Geçtiğimiz haftadan bu yana seçim çalışmalarını yürüten Ay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlke Haber Ajansı (İLKHA) Gaziantep Temsilciliğini, Kervan FM’i ve Gaziantep Günebakış Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ay, ziyarette İlke Haber Ajansı (İLKHA) Gaziantep Temsilcisi İbrahim Koçyiğit, Kervan FM Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Günebakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ökkeş Korkmaz ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerileri üzerine istişarede bulundu.

Koçyiğit ve Korkmaz, 11 Eylülde Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti seçiminde tekrar adaylığını açıklayan Ay’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek 27’inci Olağan Genel Kurulu'nda başarılar dilediler. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir