• DOLAR 34.294
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2928.132
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu yardım faaliyetlerine devam ediyor. Dernek Nisan ayı yardımlarını başta Afganistan uyruklu mağdurlar olmak üzere yaklaşık 50 aileye ulaştırdı.
 
Ülkelerinden kaçıp Türkiye`de ikametlerini sürdüren Afganistanlı ailelerin de olduğu yaklaşık 50 mağdur aileye yardımlarını ulaştırdıklarını söyleyen yardım komisyonu başkanı Suat Nogay konuşmasını şöyle dedi: "Elhamdülillah bu ayki yardımlarımızı da hayırseverlerin yapmış olduğu katkılar ile yerine getirdik. Malumunuz her ay 50 aileye yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Geçmiş aylarda yardım listemizde olan Afganistan uyruklu aileler mevcuttu. Sürekli olarak taşınmak zorunda kalan ailelere ulaşmakta zorluk çekiyorduk. Uzun uğraşlar sonucu bulduğumuz birkaç aileye yardımlarımızı verdik. Diğer mağdur Afgan ailelere ise ulaşmak için uğraş vermeye devam edeceğiz."
 
Başkan Nogay, "Bizler gerek bu ülkenin vatandaşları ve gerekse diğer ülkelerden gelip ilimize yarleşen mağdurlara yardım ederken ırk ayrımı yapmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah-u Teala emeği geçen bütün kardeşlerimizden razı olsun." diyerek konuşmasını sonlandırdı. (Ömer Adıgüzel/Mehmet Çetin - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir