• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Cizre MYO Öğrencilerinden Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Cizre ilçesinde eğitimlerine devam eden Cizre Meslek Yüksekokulu Muhasebe 2.sınıf öğrencileri, Beytüşşebap`a bağlı Günyüzü köyünde eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.
 

Cizre Meslek Yüksekokulu`ndan daha önce mezun olmuş ve şuanda orada ücretli öğretmenlik yapan bir öğretmen aracılığıyla yardımları minik öğrencilere ulaştıran Cizre MYO öğrencileri, bir nebze de olsa onlara yardımcı olmak kendilerini sevindirdiklerini söylediler. Daha önce yüksekokuldan mezun olmuş öğrencilerle devamlı irtibat halinde olduklarını söyleyen Öğretim Görevlisi İsmail Güçlü, Beytüşşebap`a bağlı Günyüzü köy okulunda okuyan 60 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade etti.
 

Öğretim Görevlisi İsmail Güçlü, "Okulumuzda Muhasebe 2.sınıfta okuyan öğrencilerimizle beraber Beytüşşebap ilçemize bağlı Günyüzü köyünde okuyan 60 minik öğrencilerimize giyim ve kırtasiye yardımı yaptık. Belki de bizim yaptığımız yardımın maddi olarak fazla önemi yok ama manevi olarak büyük bir öneminin olduğunu düşünüyoruz. Hem bizim öğrencilerimiz yardım etmeye alışıyor hem de oralarda okuyan öğrencilere yardım elini uzatıyor. Bu bizi bir nebze de olsa çok sevindiriyor. Çünkü biz buraya hizmet etmek için gelmişiz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktır. Biz bütün öğrencilerin eğitimi için gece gündüz çalışıyoruz. Bölge çocuklarının eğitime önem vermelerini istiyoruz. Eğitimsiz hiçbir adım atılamaz. Her şeyin önü eğitimdir. Biz de buralara gelerek öğrencilerin eğitimi için çaba sarf ediyoruz. Buradan yaptığımız yardımda emeği geçen bütün öğrencilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu. (Abit Dündar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir