• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
MASKi'de görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı.

Yaş haddinden dolayı emekli olan Mehmet Yaşar Karataş, görevi Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert'e devretti.

Görev yaptığı 2 buçuk sene zarfında Malatya için önemli proje ve yatırımlara imza attıklarını kaydeden Mehmet Yaşar Karataş, "Bugün benim için duygusal bir gün. Yaklaşık iki buçuk yıldır sürdürdüğüm görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Burada kutsal bir hizmet vermeye gayret ettik. Malatya'mız için gece gündüz demeden takım halinde güzel çalışmalar yaptık. Alt yapıya yönelik güzel projeler geliştirdik. Bir kısmı bitti, bir kısmı devam ediyor. 65 yaşını doldurduk, zorunlu emeklilikten dolayı bu görevi Mehmet Mert kardeşimize devretmiş bulunuyoruz. Mehmet Bey bizden sonra bu bayrağı çok daha yükseklere taşıyacak, çok daha güzel hizmetlere vesile olacaktır. Birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mehmet Mert kardeşime de başarılar diliyorum." dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'ne vekaleten getirilen Mehmet Mert ise, kendisini MASKİ Genel Müdürlüğü görevine layık gören Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Mert, "Genel Müdürümüz Mehmet Yaşar Karataş Beyi uğurlamaya geldik. Sayın Başkan da bu görevi bize verdi. 30 yıldır Malatya'dayım, 30 yıldır kendisini tanıyorum. Her zaman bizlere yardımcı olmuştur. Yine yardımlarına devam edeceğini biliyorum. Bundan sonraki hayatında ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir