• DOLAR 32.493
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2442.15
  • ...
Aşı karşıtı mitinge 10 parti katılacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, yazar Abdurrahman Dilipak ve ‘Anayasamızı Koruma İnisiyatifi’ adlı grubun da destek verdiği aşı ve PCR testi karşıtı mitingle ilgili Hürriyet gazetesine konuştu.

“İnsanlar özgür değil”

Gerekli izinlerinin alındığı belirten Yalçın, “Hem valilikten hem kaymakamlıktan hem de Maltepe Belediyesi’nden. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nden de yer tahsisi yaptırdık.” dedi. Mitingde sosyal mesafe kuralına uyulacağını belirten Yalçın, şöyle devam etti: “ Sosyal medyadan yoğun bir ilgi var. En az 1 milyon kişi gelir diye bekliyoruz. 10 siyasi parti katılacaklarını bildirdi. Parti logosu olmayacak. Anayasa’da kişi hak ve özgürlüklerinin genelgeyle kısıtlanamayacağı belirtiliyor. Ama şimdi aşı ve PCR testi konusunda insanlar özgür değil. Aşıya gittiğinizde bir imza atıyorsunuz, diyor ki ‘aşıdan kaynaklı bir sorun olursa sorumluluk almayız’ diye. Bizimle hareket eden 200’e yakın akademisyen var.” dedi.

“COVID-19 diye bir virüse inanmıyoruz”

Salgın ve etkilerinden ‘küreselcileri’ sorumlu tutan Yalçın, “Biz de Rothschild Ailesi’ne, Rockefeller Ailesi’ne, Dünya Sağlık Örgütü’ne dava açtık. ‘Küreselciler’ denen bunlar.  Pandemi ve aşı sürecinin soykırım faaliyeti olduğunu düşünüyoruz. COVID-19 diye bir virüse inanmıyoruz.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir