• DOLAR 34.156
  • EURO 37.089
  • ALTIN 2949.885
  • ...
Peygamber sevdasını hazmedemeyenlere tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörü M. Emin Baytar, İskenderun`da CHP`li belediyenin, Diyarbakır Bağlar`da BDP`li belediyenin "Kutlu Doğum" etkinliklerine engel olmaya çalışması ile Dicle Üniversitesinde de bir grup PKK/BDP yandaşı öğrencilerin saldırganlığını kınayan bir açıklama yaptı.

İskenderun`da CHP`li belediyenin güvenlik gerekçesiyle "Kutlu Doğum" etkinliğine izin vermediğini belirten Baytar, "Diyarbakır`da da BDP`li Bağlar Belediyesi de, miting alanı olarak kullanılan yeri, akıllara ziyan bir sebeple Peygamber Sevdalılarının düzenleyeceği `Kutlu Doğum` etkinliği için vermeyeceklerini belirtti. BDP`li Bağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürünün içkili alem fotoğrafı aslında onların gerçek tıynetlerinin ne olduğunu gösteriyor. Dicle Üniversitesinde de, Bilge Gençlik Kulübünün `Kutlu Doğum` etkinliği için tüm izinleri almasına rağmen afiş dağıtımı esnasında PKK/BDP yandaşı öğrenciler tarafından saldırıya uğramışlardır" dedi. 

Peygamber düşmanlığında buluşan bu zihniyeti lanetlediklerini ifade eden Baytar, " Peygamber sevdalısı tüm halkımızı, 21 Nisan`da Diyarbakır Nevroz miting alanında yapılacak `Kutlu Doğum` etkinliğine davet ediyoruz. Platform olarak her şeyimizle Hz. Muhammed`e (s.a.v) sahip çıkacağımızı ve o gün orada olacağımızı Peygamber sevdalısı halkımıza ilan ediyoruz" ifadelerini kullandı.                  (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir