• DOLAR 34.268
  • EURO 37.394
  • ALTIN 2919.546
  • ...
Manisa`da Büyükşehir hizmetleri verilmeye başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Harmandalı ve Güzelköy`de ova yollarına asfalt, dolgu ve yama çalışması yaptı.

 

Üreticilerin yüzünü güldüren hizmetlerin imkânlar ölçüsünde devam edeceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, Belediye Başkanı Cengiz Ergün`ün bu konu üzerinde hassasiyetle durduğunu söyledi.

 

Manisa Belediyesi`nin Harmandalı yolunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, \"Bilindiği üzere ilimiz, yeni çıkan yasa ile birlikte büyükşehir olmuş ve sınırları genişlemiştir. Bu kapsamda belediye meclisimizin almış olduğu kararla köylere, beldelere gerekli yardımların yapılması, bozuk olan yollarının tamiratı, parke taşlarının döşenmesi gibi hizmetlerimiz de başlamıştır. Bunun ilk örneğini Harmandalı yolunda yapmış olduğumuz çalışmayla gösterdik. Sayın belediye başkanımız Cengiz Ergün Bey`in talimatıyla, Harmandalı yolunda bazı sıkıntıların olduğunu yerinde tespit ettik. Tarlasına, bağına giden köylü vatandaşlarımız, yollarının bozuk olmasından dolayı çok zorlanıyorlardı. Bununla ilgili Harmandalı Köyü muhtarının bizden talebi oldu. Gidip yerinde inceledikten sonra asfaltı bozuk olan yerlerin tamiratları yapıldı. Yama ve dolgu yapıldı. Dolayısıyla vatandaşlarımızın mağduriyeti önlenmiş oldu. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek\" dedi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir