• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Belediye otobüsleri DÜ`ye eylemci taşıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dün Dicle Üniversitesi Bilge Gençlik Kulübüne üye öğrencilere saldıran PKK`li öğrencilerin polisin arkasına sığınıp Peygamber Sevdalısı gençlere taşlar ve satırlarla saldırmalarının ardından bu gün Dicle Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen Kutlu Doğum programını engellemek için Belediye otobüsleri kent merkezinden Dicle Üniversitesi Kampusuna eylemci taşıdığı ve şoförlerin bu kişilerden hiçbir ücret talep etmedikleri görüldü.

 

BDP`lilerin tüm çığırtkanlıklarına rağmen sağduyularını ve metanetlerini bozmayan Peygamber Sevdalıları ise etkinliklerini sorunsuz bir şekilde yaptı.

 

Provokasyonu tırmandırmak için Aysel Tuğluk`un başını kırdılar
Dicle Üniversitesinde amacına ulaşmayan BDP`liler provakasyonu şehir merkezine taşımak için Aysel Tuğluk`un başını yardılar. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Dicle Üniversitesi Kampusünde amaçlarına ulaşamayan BDP/PKK`liler bindikleri otobüsün camlarını kırdılar. Daha sonra bir eylemcinin fırlattığı şişe ile Aysel Tuğluk`un başı kırıldı.

 

BDP`liler basın mensuplarına saldırdılar
Olayları görüntülemek için BDP`lilerin basın açıklaması yaptıkları yere giden İLKHA muhabirleri öğrenci olmadıkları belirtilen kişilerin saldırısına uğradı. Muhabirlerimizin haber yapmaları engellendi.
(Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir