• DOLAR 32.488
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2478.96
  • ...
Perkotek Akordiyon Bariyer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akordiyon bariyer manuel veya motorlu şekilde dik bir çizgide kapatan çizgi üzerinde ileri geri hareket ile çalışan bariyer türüdür. Hafif olması sebebi ile alüminyumdan yapılmıştır. Birbirine ilave yapılarak istenilen uzunluğa göre ayarlanabilir. Sabit ya da hareketli kullanım imkanı sağlar. Kullanımı ve taşınması kolaydır. Devrilmeye karşı dayanıklıdır. Kalabalık insan topluluğunu bir arada tutmak geçişleri kolaylaştırmak için kullanılır. Otopark girişlerinde bulunan akordiyon bariyer araçların geçişlerini engellemek için ve geçişleri kontrol etmek amacı ile kullanılan sistemlerdir. Akordiyon bariyer iki tip modelden oluşur bunlar standart akordiyon, motorlu akordiyon olarak adlandırılır.

Standart akordiyon bariyer manuel olarak elle kurulum yapılır, sessiz çalışma ve estetik bir görünüme sahiptir. Alüminyum yapısı sayesinde dayanıklı, esnek, hafif bir yapıya sahiptir. Teker üstlerinde bulunan reflektörler aracılığı karanlıkta ve gece parlaklık vererek fark edilmesini sağlamaktadır. Akordiyon bariyer Her zemine uygun olduğu için herhangi bir elektrik hattına gerek kalmadan kullanılır. Yükseklik boyutunun ölçüsü 120 cm’dir. Katlandığında 47 cm uzunluğuna açıldığında 2 metrelik alanı kapsamaktadır.

Birbirine ekleme yaparak daha fazla uzatılabilir. Modülde 7 adet dikme olup 4 adette toplam 8 adet tekerlek bulunmaktadır. Ağırlığı 20 kg olup rahatlıkla taşınabilmektedir. Tekerliklerin çapı 9,5 cm’dir. Ürün tekerlekleri üzerinde yürümektedir. En önemlisi organizasyon sonrası toplanıp hiçbir noktaya deformasyon vermeden farklı bir alana gönderilmesi mümkündür.

YÜZ TANIMA SİSTEMİ

Yüz tanıma teknolojisi hem güvenlik uygulamalarında hem de personel takibinde sıkça kullanılan bir sistemdir. Özellikle günümüz pandemi döneminde özellikle birçok firma pandemi de ki virüs yayılımını, hijyen koşullarını düşünerek yüz tanımaya geçmiştir. Yüz tanımanın en büyük avantajlarından birisi de kartla kaçak geçişleri önlemek amacıyla kullanılmaktadır. Yüz tanıma hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf yapmak için en uygun teknolojilerin arasında gelir.

Yüz tanıma ile personel takipleri ve geçiş kontrolleri hata payını en aza indirir. Yüz tanıma sistemlerinde ki düşük hata payı, hızlı tanımlama algoritması, temassız hijyenik kullanımı özellikleri diğer parmak izi ve diğer geçiş türlerinden kendini ayırır.

Binalara ve yüksek güvenlik gerektiren alanlara giriş – çıkış yapılan, kimlik doğrulama, en çok kullanılan alanlardır. Yüz tanımla halka açık yerlerde suçlu kimlik tespitinde ve de terörist aramasında da kullanılmaktadır. Ayrıca kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport gibi devlet uygulamalarında da bu sistem kullanılmaktadır. Çok eski olamamakla birlikte akıllı ev sistemlerine de yüz tanıma sistemi entegre edilmeye başlanmıştır. Artık ceplerimizde ki mobil telefonlarımızda uzun süredir bu teknolojiye aşinayız.

Son zamanlar da özellikle mobil telefonlarımızda da kullanılan bu özellik birçok tartışmayı beraberinde getirir. Kişisel verilerimizin çalınması ve izlenebilme konuları tekrar gün yüzüne çıktı. Özellikle birçok sosyal medya platformlarının uygulamalarında yüz tanıma teknolojisini kullanarak müşterilerinin kişisel verilerini elinde tuttuğu söylenir. Özellikle kolluk kuvvetleri nin yüz tanıma verilerini toplaması kolaydır. Bu durum vatandaşlar tarafından göz ardı edilebilecek bir durum değildir. Çünkü insanlar şifre değiştirir gibi yüzlerini değiştiremezler. Fakat dünya üzerinde yapılan araştırmalara göre firmaların elinde ki yüz tanıma verileri devlet kurumlarınkinden daha fazla ve geniştir. Sonuç olarak doğru amaçla kullanıldığı takdir de çok verimli bir sonuç alınabilen bir sistemdir.

Etkin bir şekilde kullanıldığı ve bunun kamusal alanlarda güvenlikten, birtakım veriler oluşturmaya kadar kapsamlı alanlarda yarar sağladığı ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda sistemin istatistik tutmak amacıyla da kullanılmaktadır.

PERKOTEK OTEL KAPI KİLİT SİSTEMLERİ

Otel kapı kilit sistemleri, Özellikle turizm sektörüne hizmet eden firmalar tarafından kullanılan, hiçbir kablo ya da alt yapı çalışmasına ihtiyaç duymadan, misafirlerin güvenli ve konforlu bir şekilde konaklamasını sağlayan, anahtar taşıma ve anahtar kaybolması gibi durumlarında kapı kilit göbeğinin değişim zahmetini ortadan kaldıran, harici pille çalışan kartlı geçiş sağlayan kapı kilitleridir. Günümüzde hızla gelişen teknolojiyle birlikte, kişilerin güvenlik sektöründe teknoloji gelişimine paralel olarak koruma- korunma ihtiyaçları da artar hale gelmiştir.

Pansiyonlardan lüks otellere konaklama hizmeti veren işletmelere kadar, tatil köyü, lüks otel, butik otel ve yıldızlı oteller gibi konaklama hizmeti veren iş yerlerinde ya da misafirhanelerde güvenlik amacıyla otel kapı kilidi sistemleri kullanmak lüks yaşama amacından ziyade yönetim kolaylığı, orta ve uzun vadede büyük bir tasarruf sağlaması sebebiyle yüksek oranlarda kullanım için tercih sebebi olmaktadır.

Gelecek zamanda hayatımıza girecek olan teknolojik güvenlik cihazlarıyla entegreli şekilde çalışabilecek olan otel kapı kilit sistemleri, otel veya işletmelerin idaresi için kullanım kolaylığı yaşatırken, misafirlerinde konfor ve güvenliğini üst düzeyde tutarak, işletme yönetimlerini de maksimum müşteri memnuniyeti hedeflerine bir adım daha yaklaştırmaktan geri kalmaz.

Birbirinden şık, kaliteli, sağlam ve modern otel kapı kilit sistemlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için internet sitemizdeki ürün tanıtım görsellerine bakabilir ya da Müşteri destek hattımızı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir