• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Rahmeteli Gıda Bankası mart ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Düzenli olarak her ayın ilk haftasında faaliyet raporlarını kamuoyu ile paylaşan Rahmeteli Gıda Bankası, bu kapsamda mart ayı faaliyet raporunu açıkladı.

 

Konuyla ilgili olarak basına bilgi veren Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, yardım faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü belirterek Mart ayı içerisinde 228 muhtaç aileye temel gıda malzemesinden oluşan gıda paketi, bunun yanında 2`şer kilodan oluşan et yardımında bulunduklarını ve 100`ün üzerinde yeni fakir tespiti yaptıklarını söyledi.

 

228 aileye gıda paketi ulaştırıldı
Van Rahmeteli Gıda Bankası`nın her ay düzenli olarak faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştığını hatırlatan Yalçın Tay, \"Bu kapsamda mart ayı içerisinde 228 adet gıda paketi dağıttık bunun yanında 2`şer kilodan oluşan kırmızı et dağıtımımız oldu\" dedi.

 

Bu yardımları muhtaçlara ulaştırmada kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Tay, bu konuda en büyük gayreti sarf eden üye ve gönüllüleri olduğunu ifade ederek, \"Bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaş ve esnafımızdan da Allah razı olsun \" ifadelerini kullandı.

 

\"Muhtaçlar arttıkça yükümüzde ağırlaşıyor\"
Her geçen gün fakir aile sayısının arttığına dikkat çeken Başkan Yalçın Tay, \"Bununla birlikte yükümüz de gün be gün artıyor. Bu yüzden de hayırsever vatandaş ve esnaf ağabeylerimizden katkılarını esirgememelerini bekliyoruz. Allah şimdiden hayırlarını kabul etsin ve Allah kendilerinden razı olsun\" şeklinde konuştu.

 

\"100`ün üzerinde yeni fakir aile tespiti yapıldı\"
Öte yandan mart ayı faaliyet raporu kapsamında yüzün üzerinde yeni muhtaç aile tespitinde bulunduklarını ifade eden Tay, \"Tespit komisyonumuz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mayıs ayı içerisinde yüzün üzerinde fakir aile tespitimiz olmuştur\" diye konuştu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir