• DOLAR 32.404
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2395.789
  • ...
İBB tepkilere rağmen Eyüpsultan'da bulunan Gençlik Parkı'nı yıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaşanabilecek olası bir depremde sığınabilecekleri başka bir alanın bulunmadığını dile getiren mahalle sakinleri, çocuklarının hem oyun oynadığı hem de mahallelinin nefes alabildiği tek parkları olan gençlik Parkı'nın yıkılmaması için uzun süredir İBB ekiplerine dirense de yıkımın başlamasına engel olamadılar.

HÜDA PAR Eyüpsultan ve Gaziosmanpaşa ilçe başkanlarının da vatandaşlara destek vermek amacıyla intikal ettiği bölgede, zabıta ekipleri ile vatandaşlar arasında zaman zaman sözlü tartışma yaşandı.

Yıkım kararı ile ilgili konuşan HÜDA PAR Eyüpsultan İlçe Başkanı Recep Sarıağaç, "Hiç kimse keyfi olarak mülkiyet hakkından yoksun bırakılamaz. Yetkili merciler tarafından zaruretler belirlenmeli ve bu zaruretlerin karşılanması için vatandaşlara destek olunmalı. Devlet, zorunlu ihtiyaçlar doğrultusunda vatandaşlarını kar kapısı olarak görmemelidir. Her vatandaşın meskeni dokunulmazdır. Mahkeme kararıyla da olsa vatandaşlar dinlenmeli. Sağlıklı bir toplum için sağlıklı karar alınmalıdır." dedi.(İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir