• DOLAR 32.565
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2451.391
  • ...
Ankara'da bıçaklı kavga: Bir ölü bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde bulunan bir parkta dün akşam saatlerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler bıçakla yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan Emirhan Yalçın, sağlık ekiplerince ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ali Yasin Güler de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Durumu ağır olan Emirhan Yalçın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ali Yasin Güler'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemleri alırken, yabancı uyruklu şüpheli Y.A. kısa sürede yakalandı. Olaydan sonra mahallede protestolar yapıldı.  

Bölgeye takviye polis ekipleri sevk edilirken, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla da olay yerine geldi. Mahallelileri sakinleştirmek için onlarla uzun süre konuşan Kaymakam Atilla, mahallelileri ikna ederek evlerine yolladı.

Olayın duyulmasının ardından Ankara’nın birçok ilçesinde protestolar yapılıyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir