• DOLAR 32.443
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2448.629
  • ...
Hür Dava Partisi Osmaniye il binası açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
OSMANİYE - Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Osmaniye il başkanlığını hizmete açtı.
 
Açılış programı Nasır Aslan`ın Kur`an`ı Kerim tilavetiyle başladı.
 
Açılışta bir konuşma yapan Hür Dava Partisi Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, "Osmaniye İl Teşkilatını açmak için buraya geldik. Her gittiğimiz yerde `neden Hür Dava Partisi`ni açtınız` diye soruyorlar. Bizde derdimizi birkaç cümleyle anlatmaya çalışıyoruz. Ve diyoruz ki, on yılı aşkındır memleketin dört bir tarafında maddi anlamda iyileştirmeler var. Ama manevi anlamda ahlaki yozlaşma da çok ciddi bir tahribat söz konusudur. Biz insanlara diyoruz ki, eğer biz çocuklarımızın gidişatından memnun isek, onların ahlaki yapılanmalarından memnun isek, aile içerisindeki durumdan memnun isek, adil bir durumda gelir paylaşılıyorsa, gelir dağılımında bir dengesizlik yoksa doğrudur, haklısınız" diye konuştu.
 
Yavuz konuşmasının devamında, "Fakat şu an itibariyle görüyoruz ki, gençliğimiz bize ait olmaktan çıkmış. Emniyet birimleri `bir gencin bu memlekette uyuşturucuya ulaşabilme süresi 15 dakika` şeklinde açıklama yapıyor. İsteyen her genç 15 dakikada uyuşturucuya ulaşabiliyor. Bu anlamda gidişatın tehlikeli olduğunu görüyoruz. Boşanma oranlarının hızlı bir şekilde artığını görüyoruz. Aile kurumu Batılılaşıyor, kendi değerlerimizden uzaklaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Hür Dava Partisi olarak siyasete yeni bir itibar kazandırmak istediklerini belirten Yavuz, "Mütevazi çalışmalarıyla da olsa Türkiye`nin siyasi hayatına yeni bir renk kazandırmak, bozulan, kirlenmiş olan değerlerimizi tekrar özüne döndürmek ve bu Müslüman milletin Türküyle, Kürdü`yle, Laz`ıyla, Çerkez`iyle Arabı`yla tekrar izzetli günlerine döndürmek için çaba sarf edecektir. Rabbimizden niyazımız budur. Bizim bu çabamız belki küçüktür ama, Rabbimiz bizdeki iyi niyeti görürse bu çabamızı geliştirecektir" şeklinde konuştu.
(Abdulkadir Alakuş / Sinan Özdil - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir