• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Mahsun Öldü, Mazgal Onarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kabataş`ta 16 yaşındaki Mahsun Bilim`in düşerek hayatını kaybettiği Füniküler İstasyonu`nun havalandırma boşluğunun mazgalı alel acele onarıldı.

Kabataş dün 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, Kabataş Ticaret Meslek Lisesi`nde okuyan 16 yaşındaki Mahsun Bilim, dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan düştü. Yaklaşık 10 metrelik boşluğa düşen liseli genç, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra havalandırma boşluğunun mazgalı onarıldı.


MAHSUN`UN DAYISI: BENİM ÖNÜMDE ONARDILAR

Öte yandan Yenibosna`daki Adli Tıp Kurumu `na getirilen Mahsun Bilim`in cenazesi burada yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Mahsun Bilim`in ikindi namazından sonra Tophane Kababaş Camii`nde cenaze namazının kılınacağı öğrenildi.

Mahsun Bilim`in dayısı Nadir Gündüz, "Yeğenim okul çıkışı arkadaşlarıyla gezintiye çıkmış. Nasıl olduysa havalandırma boşluğuna düşüyor. Yaklaşık 2 saat orada kalmış. Çıkardıklarında zaten vefat etmiş. Ben gece olay yerine gittim. Görevlilerin yeğenim düştüğü yeri onardıklarını gördüm.Çevredeki vatandaşlar daha önceden buranın açık olduğunu yetkililere defalarca bildirmiş. Sonuna kadar bu olayın takipçisi olacağız. Bir cana mal oldu. Davacıyız. Şikayetçi olacağız. Başka canlar yanmasın" dedi.

(Ajanslar)

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir