• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Avrupalı STK`lardan Diyarbakır Halkına Tebrik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber
 
Almanya, İsviçre, Norveç, Fransa, Belçika, Hollanda ve İngiltere başta olmak üzere birçok Avrupa Ülkesinde hayırlı faaliyetlerde bulunan İslami Sivil Toplum Kuruluşları adına Basel Said Nursi Vakfı tarafından yayınlanan tabrik mesajı:

`Mübarek Kutlu Doğum atmosferini yaşadığımız bu günlerde, bu Rahmani havayı kirletmek amacıyla D.Bakır`da `Dünya Medeniyetler Kraliçesi` adı altında bir Çirkeflik yarışması düzenlemek istenmesine karşı, ahlaki ve imani duyguların harekete geçip başarılı olması hepimiz mutlu etmiştir.

Kamuoyunun malumu olan bu iğrenç girişime karşı, sahabe kentinde yaşayanların kendilerine yakışan bir şekilde davranarak bu çirkefliğe engel olmaları asıl anlamıyla barışın ve barışa katkının ta kendisidir.

Yıllardan beridir ulusal ve uluslar arası alanlarda güzellik yarışması adı altında ahlaksızlık sektörüne hizmet eden ve burada adını bile anmak istemediğimiz şahsın menfur girişimini akim bırakmak, inançlı bir direnişin simgesi olmuştur. Bu başarı bundan sonra da bu tür ahlaksızca girişimlerin önünü kesecektir.

Bu tür ahlaksızlıkları, özellikle Çözüm Sürecine ya da Barışa Katkıda bulunmak adıyla yapmak ise ayrı bir fecaattir. Başta, bu anlayışa karşı durarak ahlaksızlığa engel olan STK`lar olmak üzere Diyarbakır Halkı, ahlaksızlığın, Barış olmadığını ifade etmiştir.

Bu vesile ile biz Avrupa`da yaşayan Türkiyeli Müslümanlar olarak bu girişimde bulunanları bir kez daha kınıyoruz.
Bu ahlaksızlığa engel olarak, D.Bakır Halkının izzetli duruşunu sergileyip `Çirkeflik Yarışması`nın iptal edilmesine vesile olan İslami STK`ları, Sendikaları, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekleri can-ı gönülden tebrik eder bundan sonraki hayırlı çalışmalarında da başarılar dileriz."
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir