• DOLAR 32.471
  • EURO 34.711
  • ALTIN 2435.964
  • ...
Bingöl Üniversitesi`nde `Okuyan Kadınlar` konferansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Renkli Düşünceler Gençlik Grubu tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı`nca kabul ve finanse edilen "Okuyan Kadınlar" adlı projenin konferansı Bingöl Üniversitesi`nde yapıldı.
 
Ziraat Fakültesi Konferans Salonu`nda gerçekleşen programa sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üniversite öğretim üyeleri ile üniversite öğrencileri katıldı. Katılımın yoğun olduğu konferansta bir konuşma gerçekleştiren Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Okutman Mahmut Gider, okumanın önemi ve edebi yönü konusunda değerlendirmelerde bulundu.
 
Konferans ile ilgili görüştüğümüz Renkli Düşünceler Gençlik Grubu yetkilileri, kitap okuma alışkanlığını bayanlar arasında artırmanın yanında toplumun tüm kesimini kucaklayan bir yaklaşımla kitap değişim etkinlikleri yaptıklarını belirterek, "Şu ana kadar yaklaşık 300 kişiye ulaştık. Haziran ayına kadar devam edecek projemiz kapsamında Nisan ve Mayıs ayı içerisinde Sesli Kitap Okuma Şenliklerini üniversitemizin açık alanlarında yapacağız" şeklinde konuştular. (Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir