• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Son Teknoloji İmplant Tedavileri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsanlar, her yaşta diş hastalıkları ile karşılaşabiliyor. Çocukluk yaşından çıktıktan sonra kalıcı dişlerde görülen rahatsızlıklar için uzman doktor kadrosu ile hizmet veriliyor. Türkiye implant uygulamalarında, hastanın çene yapısına göre işlemler yaparak, yeni diş oluşturuyorlar. Çeşitli nedenlere kaybedilen dişlerin yerine özel maddeler kullanılarak orijinal diş yapısına uygun implant çalışmaları yapıyorlar.

İmplant Uygulamaları

İzmir implant merkezi olarak hizmet veriyor ve tüm hastalarının diş tedavilerini en güvenilir şekilde tamamlıyorlar. İmplant uygulamaları, kaybedilen dişin yerine titanyum ve bileşiklerinden yapılan diş köklerinin çene kemiğine yerleştirilmesi ile yapılmaktadır.

Diş kaybının kişiye verdiği rahatsızlıklar ve yeme zorlukları giderek artmaktadır. Uzman ekip hizmetlerinden faydalanmak isteyenler, iletişime geçerek implant uygulamaları hakkında bilgi alabiliyor ve tedavi işlemlerine hemen başlamalarını sağlıyorlar.

Gülüş Estetiği

Diş yapısında meydana gelen bozulmalar ya da diş rengi değişiklikleri, gülüş estetiğini bozmaktadır. İzmir gülüş estetiği çalışmalarını uzman kadroları ile yapıyorlar. Diş kaplama işlemlerini iki türlü yapıyorlar.

Metal destekli ve metal desteksiz olarak gerçekleştiriyorlar. Gülüş estetiğinin oluşturulabilmesi için çene yapısına uygun diş tasarım çalışmaları yaparak, görüntünün en iyi şekilde oluşmasını sağlıyorlar.

İmplant Tedavi Süresi

İzmir lamine diş çalışmaları ile implant uygulamalarında istenilen sonucu elde etmeye çalışıyorlar. İzmir zirkonyum kaplama ve tüm implant tedavi süresini, çalışma yapılacak diş sayısına göre belirliyorlar.

İmplat tedavi süresinin ortalama olarak 2 – 3 ayda tamamlanabileceği bilgisini tedaviye başlamadan önce hastaya bildiriyorlar. Sitenin hizmetlerimiz bölümünde yer alan tedavi çeşitleri incelenerek, neler yaptırılabileceği öğrenilebiliyor.

İmplant Tedavisinin Faydaları

İzmir implant fiyatları için site üzerindeki iletişim bölümünden irtibat kurularak bilgi alınabiliyor. İmplant fiyatları hakkında bilgi verirken, implant tedavisinin sağladığı faydaların neler olacağını da hastalarına bildiriyorlar. Diş kaybı olduğunda, zamanla çene kemiğinde kayıp meydana gelebilecek ve bu çene yapısının bozulmasına neden olacaktır.

İmplant tedavisi kemik kaybının önüne geçecek ve kayıp dişin yerine diğer dişlere zarar vermeden yenisi yapılacaktır. İmplant tedavilerinde, kayıp diş boşluğunun yanındaki dişler üzerinde herhangi bir kesme gibi işlemler yapılmamaktadır. İmplant tedavileri ile gülüş estetik tasarımları daha kolay yapılabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir