• DOLAR 32.582
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2460.76
  • ...
Muna el Kurd direniş çağrısında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin işgal politikalarına karşı direnen genç aktivist Muna  el-Kurd, Filistin'in köklü okullarından Birzeit Üniversitesi’ndeki mezuniyet töreni konuşmasında öğrencilere direniş çağrısında bulundu

El Kurd konuşmasında “Bugün için Filistinlilerin, seslerini engellemelere ve baskılara aldırmadan çok rahatça duyurabildiği yeni çağda yaşıyoruz. Bu ülkede hakikati, doğruyu ve adaleti söyleyen her sesi desteklemek boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullandı.

Uzun bir zamandan sonra ilk defa ulusal uzlaşının sağlandığını ve denizden nehre tüm Filistinlilerin tek yürek olduğunu aktaran el-Kurd, “Bugün ne olup bittiğine çok uzaklardan bakmamız gerekiyor. Çünkü sözlerimizin ne denli önemli olduğunu ve yüksek sesimizin dünyayı nasıl harekete geçirdiğini gördük.” dedi.

İşgal rejiminin saldırılarında şehit düşen ve şu anda işgal zindanlarında özgürlük hayalleri kuran Filistinli esirlere selam gönderen el-Kurd, her geçen gün Filistin topraklarını özgürleştirmeye daha çok yaklaştıklarını ve büyük zafer için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisi bulunan Filistinli aktivist Muna el-Kurd, buralarda yaptığı paylaşımlarla, Şeyh Cerrah Mahallesi başta olmak üzere işgal altındaki Filistin kentlerinde yaşanan hukuksuzlukları ve işgal güçlerinin saldırılarını tüm dünyaya duyurmaya gayret ediyor.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir