• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Fethiye’de Lüks Villalar İle Tatil Keyfi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bilindiği gibi ülkemiz özellikle kıyı turizmi bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Ülkemizde plaj ve otel turizmi bakımından en bilindik mekanlardan biri de Fethiye bölgesidir. Fethiye özellikle Rusya ve Almanya'dan gelen turistler tarafından tatil yapmak için tercih edilen doğal güzellikleri ve deniziyle sevilen mekanlardan biridir. Fethiye'de 5 yıldızlı otel konseptinde tatil yapma imkanı bulunduğu gibi Fethiye villaları hizmetinden de faydalanabilmektedir. Bu anlamda ülkemiz turizmine katkı sağlayan ve villa kiralama noktasında müşterilerine rehber olan Villacım Antalya ve Muğla bölgelerinde yer alan en konforlu villa seçeneklerini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Fethiye villalar konusunda yıldız konumdadır.

Villa Kiralamanın Ne Gibi Avantajları Vardır?

Villa kiralamak bireylere kişiselleştirilmiş bir tatil hizmeti sunar. Özellikle korunaklı villa olarak tabir edilen villa şekilleri muhafazakar ailelerin tercihidir. Korunaklı villa şekilleri dışarıdan üçüncü kişiler tarafından villanın bahçesi ya da havuzlu görülemeyecek şekilde dizayn edilmiş villalardır. Villacım oluşturmuş olduğu profesyonel web sitesi sayesinde her aile için uygun villa seçeneklerini bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca Villacım korunaklı villa isteyen bireylere de bu noktada hizmet verebilmektedir.

Villa Kiralamak Neden Avantajlıdır?

Villa kiralamak yukarıda bahsettiğimiz gibi bireylerin yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlarına göre özel konseptlerde tatil imkanı sunduğu için son derece avantajlıdır. Bunun yanında villa kiralama hizmeti ekonomik seçenekler sunduğundan ötürü bireylerin ceplerini yakmadan konforlu bir tatil sunmayı hedeflemektedir. Bilindiği gibi ülkemizde ve dünyada faaliyet gösteren 5 yıldızlı otel konseptinde olan işletmeler müşterilerine gecelik ve kişi başı şekilde fiyat politikası uygulamaktadır. Bu da oldukça kısa süreli tatilleri oldukça fazla miktarlarda ödemeler yapmayı gerektirdiği için 5 yıldızlı oteller artık tercih edilmemektedir. Oysa villa kiralayarak tatil yapmak özellikle kalabalık aileler için son derece ekonomik bir seçenektir.

Villa Kiralama Koronavirüs Pandemi Sürecinde Daha Hijyenik Bir Tatil İmkanı Sunar

Bilindiği gibi özellikle 5 yıldızlı oteller yüzlerce kişinin aynı anda havuza girdiği, denizde yüzdükten sonra yine yüzlerce kişinin dezenfekte işten veri yapamadan duş aldığı yine yüzlerce kişinin aynı anda yemek yediği havasız restoranların bulunduğu ortamlarda olanakları oldukça düşüktür. Özellikle yaşlı bireyler ve çocuklar beş yıldızlı kalabalık otellerde yaptıkları seyahatlerin ardından küçük sağlık sorunları ile karşılaşmaktadırlar. Oysa villa kiralama yöntemi kullanıldığında bireylerin kendi ailelerine ait havuzları ve yine sadece kendilerinin kullandığı lavabo ve banyoları bulunmaktadır. Bu durumda süreç içerisindeki hijyen kaygılarının giderilmesine olanak sağlamaktadır. Hijyen kaygısı tatillerinden zevk almalarını ve içleri rahat bir biçimde tatil yapmalarına engel olmaktadır. Ve ne yazık ki 5 yıldızlı oteller ya da butik oteller son derece akıllı balık ortamlar olduğu için bireylerin çoğu bu hijyen koşullarına dikkat etmemektedir. Burada annem özellikle de koronavirüs pandemi sürecinin ardından turistlerin yeni trendi villa kiralayarak tatil yapmak olmuştur.

Villa Kiralamak Yaşlı Bireyler İçin De İdeal

Bilindiği gibi 5 yıldızlı otellerde restoranlardan havuza havuzdan plaja yürümek uzun mesafeleri kapsamaktadır. Bu durum özellikle yaşlı bireylerin son derece yorulmalarına neden olmaktadır. Yine 5 yıldızlı otellerde yaşlı bireylerin mikrop kapma olanağı hastalıklara yakalanma ihtimali daha fazladır. Ayrıca 5 yıldızlı otellerde ya da kalabalık şekilde yapılan tatillerde bireyler aile fertlerini sık sık görülmemektedir. Fakat villa tatili ile özellikle aile büyükleri torunlarını çocuklarını hatta komşularını bile yanlarına alarak oldukça Nezih ve oldukça sakin bir tatil yapma imkânına kavuşmaktadırlar. Bu yüzden Villacım en çok tercih edilen internet sitelerinden biri olmuştur.

Kaynak: https://www.villacim.com.tr/mugla-fethiye

Bu haberler de ilginizi çekebilir