• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Murat Gözgü Kimdir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Murat Gözgü, 1 Kasım 1983 tarihli Siirt doğumlu müzisyendir. Güneydoğu kökenli geniş bir ailenin en büyük çocuğu olsa da İstanbul’da hayatını sürdürmektedir. Bundan dolayı doğu ile batı sentezini başarıyla eserlerine uyarlayan müzisyen, kendine özgü tarzıyla da dikkat çekiyor. Çocukluk döneminden beridir ticari faaliyetler içinde yer alsa da babasının yolundan gitmeyi bir süre sonra bırakıyor. Ticaret ve turizm sektörlerindeki deneyimlerinin de kendisini olgunlaştırdığından bahseden başarılı müzik adamı, aynı zamanda da yeni insanlar tanıma fırsatını bu şekilde bulduğundan da bahsediyor. Farklı kültürleri seven ve araştırmaya yönelen Murat Gözgü, tüm bu öğrendikleri sayesinde bugünlere geldiğinden de söz ediyor.

Murat Gözgü Sosyal Medyada Oldukça Aktif

Murat Gözgü, hayallerine ulaşma konusunda daha yolun başında olduğundan da söz ediyor. Küçük yaşlarından itibaren hayalperest bir kimliğe sahip olduğunu da ifade ediyor. Çocukluk hayalinin spor eğitmeni olmak olduğundan söz etse de hayatın kendisini farklı yönlere savurduğunu da belirtiyor. Ticaret hayatıyla müzisyenliği bir arada yürüten Murat Gözgü; sosyal medya mecralarında da fazlasıyla aktif. Aynı zamanda da kendini kültürel olarak geliştirmeyi de önemseyerek, müziğini daha iyi konuma getirmenin bilincinde hareket etmeye değer veren bir kişilik olarak tanımlanıyor.

Yabancı Dil Öğrenmeye Özen Gösteriyorum

Sadece kendisini değil ilham verdiği insanlara yönelik cümleler de sarf eden başarılı müzisyen, bilgi ve deneyimlerini diğer insanlara aktarmanın en büyük hayali olduğundan da söz ediyor. Yıllar içerisinde pek çok ilgi alanına sahip olduğundan da bahsederek, her birinde uzman haline geldiğine de değiniyor. Seyahat ederek yeni insanlar tanımanın kendisi için oldukça önemli olduğundan söz eden Murat Gözgü, aynı zamanda da yeni diller öğrenme konusunda meraklı biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle sık sık Ukrayna seyahatlerinin olmasından dolayı Rusça’yı ileri düzeyde öğrenme şansına sahip olduğundan bahsediyor. Kendisini tanımlayan bu özellikleri sayesinde Murat Gözgü markasının açığa çıktığından ve belirgin bir imaj yarattığından da söz ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir