• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Selçuk Özdağ'dan Soylu'ya çağrı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, ''Sedat Peker’i kale almayalım diyordu İçişleri Bakanı S.Soylu. Ama iddia v ifşaatlarıyla bazı hususlar ortaya çıkmadı mı? A-Mehmet Ağar Yalıkavak Marina’nın Yönetim Kurulu Başkanıdır açıklamasıyla kamuoyu bu görevi öğrenmedi mi?Sonrası Malum. Bu göreve gelmek meşru, hukuki ise niçin Mehmet Ağar bu görevinden istifa etti? Şayet bu görevi ifa etmek doğru değil idiyse niçin bu göreve getirildi, niçin kabul etti? Bu konuyu gündeme getiren Peker’in iddia ve ifşaatlarıyla bu gelişmeler olmadı mı? Hani vatandaşlar olarak kale almayalımdı? Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ın Yalıkavak Marina Yönetim Kurulu üyesi olduğunu kamuoyu Peker’in iddia ve ifşaatlarıyla öğrenmedi mi? Sonrası mı? Malum; Tolga Ağar istifa etti. Bu görevi kabul etmek doğru ise niçin istifa etti, yanlış ise görevi niçin kabul etti?

Sezgin Baran Korkmaz adını kaç kişi biliyordu? Peker’in iddia ve ifşaatlarıyla tüm kamuoyu öğrenmedi mi? SBK ve Veyis Ateş arasında geçtiği söylenen (iddia) 10 milyon dolar konulu konuşmayı kim biliyordu? Bunlar doğru ise Savcılar nerede?

Korkmaz’ın bir tarihte içişleri bakanlığına geldiğini,1 gün sonra yurt dışına çıktığı iddia ve ifşaatını Peker açıklamasaydı kamuoyu bilecek miydi? Doğru veya yanlışlığı için savcılar niçin görevde değil? İçişleri bakanlığı kamera kayıtlarını niçin yayımlamıyor?

O malum otelin serencamını, o otelde kimlerin kaldığını Peker’in iddiaları veya ifşaatları olmasaydı kamuoyu nasıl bilecekti? Hani Peker’i kale almayacaktı kamuoyu Sn. Soylu...

SBK Avusturya’da gözaltına alındı, Peker Kamuoyunun gündemine getirmeden önce niçin gözaltına alınmadı da şimdi gözaltına alındı? Peker’in iddia veya ifşaatları ile bazı kirli ilişkiler ortaya saçıldı. Şimdi gelelim sadede, Soylu bakanlık görevinde kalmamalısınız! Derhal hem de hiç vakit geçirmeden istifa etmelisiniz ve yargılanma talebinde bulunmalı aklanmalı öyle gelmeli veya suçlu iseniz cezanızı çekmelisiniz.'' ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir